Het is bijna zover: de populaire Summerschool van het A+O fonds Rijk komt er weer aan! Jij en je collega’s kunnen je hiervoor aanmelden vanaf dinsdag 9 mei aanstaande. Kijk op de site van het A+O fonds Rijk (www.aofondsrijk.nl). Heb je interesse? Zet dan deze datum snel in je agenda, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Zorg dat jij er dit jaar ook bij bent!

De zomer is een goede tijd om actief te ontdekken wat je écht wilt. Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil jij graag zelf de koers van je loopbaan bepalen of doorgroeien? Weet wat je beweegt en kom naar de Summerschool 2017!

Tijdens de Summerschool ga je samen met professionals en andere deelnemers tijdens korte workshops aan de slag met jouw goals. Zo kom je erachter wat jou beweegt, waar jij je in wilt ontwikkelen of welke training jou verder kan helpen. Zo maak je jouw werk nog leuker! De Summerschool is gratis en speciaal voor alle ambtenaren van de Rijksoverheid.

Volg de Summerschool op Facebook
Je kan de Summerschool van het A+O Fonds Rijk volgen op Facebook en like het fonds om niets te missen en voor een kijkje achter de schermen!

Over A+O fonds Rijk
Het A+O fonds Rijk is er voor jou en heeft als doel: het initiëren, coördineren en stimuleren van vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids-, en scholingsbeleid. De vakorganisaties AC Rijksvakbonden , FNV Overheid, CNV Overheid en CMHF en de werkgever Rijk werken samen in A+O fonds Rijk.