Online aftrap Summerschool 2021 met Typhoon en de Vrije Denkers: een festivalzomer speciaal voor jou!

Het is zover, de Summerschool 2021 van het A+O fonds Rijk trapte af met de livegang van de website en natuurlijk de bekendmaking van het thema van dit jaar! Rapper en zanger Typhoon onthult het thema in dit filmpje en brengt jullie alvast in de stemming.

Voel je vrij!
De coronapandemie heeft al meer dan een jaar een grote invloed op ons dagelijks leven. Maar voor wie ervoor open staat is er vrijheid. De vrijheid om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling. Deze zomer staan we samen met jou stil bij wat je écht wilt. Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil jij graag zelf de koers van je loopbaan bepalen en doorgroeien? Summerschool 2021 helpt jou op weg in de vorm van een festival met meerdere activiteiten.

Voel je vrij om te ontwikkelen
We starten het Summerschool-festival met drie live webinar-ochtenden met een sessie van 9.30-10.30 uur en een sessie van 11.00-12.00 uur:
Vrijdag 25 juni is het thema ‘Vrijheid’
Vrijdag 2 juli is het thema 'Persoonlijk leiderschap'
Vrijdag 9 juli is het thema 'Mentaal sterk'
Lees meer over de webinars en hoe je kunt deelnemen op de Summerschool-website.

Voel je vrij om de uitdaging aan te gaan
Volg de Facebook-pagina van Summerschool en wordt de hele zomer uitgedaagd met onze online challenges. Hiermee verlagen we de drempel om die eerste stapjes te zetten op jouw weg naar leren, ontwikkelen en groeien. Mis deze webinars en challenges niet, want door mee te doen kun je toegang krijgen tot het speciale Summerschool-evenement aan het einde van de zomer.

Voel je vrij, ben jij erbij?
Op vrijdag 17 september sluit de Summerschool af met een speciaal evenement. De Vrije Denkers vertellen je waarom jij daar bij wilt zijn.

Meer weten? Ga naar www.summerschool2021.nl en volg de Facebook-pagina van Summerschool