Van-Werk-Naar-Werk-beleid Rijk 2018+

Klik hier voor de Kaderbrief AC Rijksvakbonden. Er wordt verwezen naar het Rijksportaal en je treft relevante documenten aan over het VWNW-beleid. Denk aan spelregels bij overtolligheid, de second opinion of de rijksbrede VWNW-commissie.
Mis je informatie in deze Kaderbrief? Laat het weten (e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) zodat wij de informatie kunnen aanvullen.

Aangezien reorganisaties ook voor medewerkers niet meer weg te denken zijn, is er ook een Informatiefolder voor medewerkers beschikbaar. Klik hier voor de folder.

Er is ook een VWNW-diavoorstelling gemaakt over de vrijwillige en verplichte fase. Klik hier om de diavoorstelling te downloaden.

Op 28 juni jl. ondertekenden de AC Rijksvakbonden het nieuwe Van Werk naar Werk-beleid, omdat 93% van onze stemmende leden dit beleid goedkeurt. Ook de andere bonden zijn akkoord met dit beleid.
Dit beleid schept helderheid en zekerheid bij organisatieveranderingen. Tevens getuigt het van goed werkgeverschap dat de rijkswerkgever bereid is te investeren in haar medewerkers en niemand opgeeft. Wij zijn daarom blij met dit resultaat, en jullie hopelijk ook.

Lees meer...